Help Support Ford Raptor Forum by donating:


Triple Bezel Fog Lights - No Longer Working

Discussion in 'Ford Raptor Problems and Questions Forum' started by Imoxfordwhite, Sep 23, 2020.

  1. Imoxfordwhite

    Imoxfordwhite Member

    Posts:
    9
    Likes Received:
    1
    Joined:
    Jun 6, 2020
    Location:
    Texas
    Raining cats and dogs here in Houston this week and I had to unfortunately venture out yesterday. I was driving down a dark side road when I noticed only 1 single fog light was working. (Out of 6)

    Everything was working perfectly last week when I tested them, normal conditions.

    I have them wired up :

    Aux 1 - two outer small lights
    Aux 2 - two middle lights
    Aux 3 - two inner lights

    What's throwing me off is only one light works when I have Aux 1 activated and I get nothing when test 1,2,3. (I've tried multiple combinations with no success)

    Any idea where to start or what's the potential issue?

    Kit:
    OFFROAD ALLIANCE - TRIPLE BEZEL FOG LIGHT KIT W/ BAJA DESIGNS SQUADRON PRO
     
  2. TheTeej

    TheTeej Full Access Member

    Age:
    36
    Posts:
    128
    Likes Received:
    62
    Joined:
    Jul 19, 2015
    Location:
    Denver, Colorado
    Fuses for the switches maybe? You could try swapping the harness around at the working light to see if it works on the other switches.
     
  3. DanT

    DanT FRF Supporting Member Supporting Member

    Posts:
    138
    Likes Received:
    69
    Joined:
    Jul 16, 2019
    Location:
    North Texas
    Check your fuses - double check your connectors to the switches - I had a bad one and kept blowing the fuse
     
  4. REX111

    REX111 Full Access Member

    Posts:
    52
    Likes Received:
    32
    Joined:
    Aug 11, 2020
    Location:
    Sussex
    Check your grounds too.
     
  5. Imoxfordwhite

    Imoxfordwhite Member

    Posts:
    9
    Likes Received:
    1
    Joined:
    Jun 6, 2020
    Location:
    Texas

    Appreciate the suggestions
     
  6. REX111

    REX111 Full Access Member

    Posts:
    52
    Likes Received:
    32
    Joined:
    Aug 11, 2020
    Location:
    Sussex
    It’s a light bulb. It only needs 12v and ground to light up. If you do have 12v and ground at the bulb then the bulb is most likely bad.
     
  7. Winchester30

    Winchester30 Full Access Member

    Posts:
    287
    Likes Received:
    254
    Joined:
    Oct 4, 2018
    Location:
    Wi
    “Any idea where to start or what's the potential issue?”

    How about starting with OFA customer support, they’re excellent.
     

Share This Page