Help Support Ford Raptor Forum by donating:


SCT question

Discussion in '5 Star Tuning' started by Bulletnjm, Apr 13, 2014.

  1. Bulletnjm

    Bulletnjm FRF Addict

    Posts:
    6,409
    Likes Received:
    3,793
    Joined:
    Mar 31, 2014
    Location:
    New Jersey
    Today I used the sct tuner for the first time and as it finished the download I got some kind of message about a vid error, I feel like the truck has been tuned but I am not sure, has anyone else seen that message before?
     
  2. Slacker

    Slacker Full Access Member

    Posts:
    504
    Likes Received:
    232
    Joined:
    Feb 17, 2013
    Location:
    Alexandria, VA
    Call SCT support
     
  3. Gilligan

    Gilligan FRF Addict

    Posts:
    1,697
    Likes Received:
    1,733
    Joined:
    Dec 23, 2013
    Location:
    Pittsburgh
    did you end up calling SCT to get this sorted out?
     
  4. Bulletnjm

    Bulletnjm FRF Addict

    Posts:
    6,409
    Likes Received:
    3,793
    Joined:
    Mar 31, 2014
    Location:
    New Jersey
    yes they actually just got back to me, truck is tuned and running great!
     
  5. 5star

    5star Supporting Vendor Supporting Vendor

    Posts:
    412
    Likes Received:
    111
    Joined:
    Feb 4, 2011
    Location:
    Florence, SC
    Great to hear you are up and running! For tech issues you can always give us or SCT call and we will get your issue figured out as quickly as possible!
     

Share This Page