Help SupportFord Raptor Forum by donating:


Help support Ford Raptor Forum :

Rigid 40 quit working

Discussion in 'Rigid Industries LED Lighting' started by ironside, Aug 25, 2014.

  1. ironside

    ironside FRF Addict

    Posts:
    1,185
    Likes Received:
    780
    Joined:
    Nov 9, 2011
    Location:
    All over
    I have a rigid e series 40" behind the grill that has worked flawlessly for over a year. I bought it of treypal last summer. Recently I was on the ARDD and it quit working. Doing some tests I'm getting power to the battery side of the connector. But the bar is not lighting up I don't really have a tools to check for how much amps I'm getting to the connector. So my question is would this be something cover by warranty as I was not the original purchaser, or am I out of luck.
    Thanks
     
  2. Huck

    Huck FRF Addict

    Posts:
    4,131
    Likes Received:
    1,801
    Joined:
    Aug 26, 2012
    Location:
    Chicago Sw Burbs
    Check the ground


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
  3. ironside

    ironside FRF Addict

    Posts:
    1,185
    Likes Received:
    780
    Joined:
    Nov 9, 2011
    Location:
    All over
    I've got all of my lights tied to a single ground and they all still work. I can check that tomorrow after work
     
  4. Madcowranch

    Madcowranch Genetically Modified

    Posts:
    7,310
    Likes Received:
    5,137
    Joined:
    Sep 16, 2010
    Location:
    OK
    Drag it behind your truck by a chain like they do in that video and see if that helps.
     
  5. Pynenut

    Pynenut Full Access Member

    Age:
    46
    Posts:
    701
    Likes Received:
    148
    Joined:
    Jul 5, 2012
    Location:
    Las Vegas, NV
    It's covered. Email them then ship it out. Mine quit after 2 years and they fixed it up. Good as new.


    Sent from my iPad using Tapatalk
     
  6. Tmesic

    Tmesic Full Access Member

    Age:
    54
    Posts:
    124
    Likes Received:
    62
    Joined:
    Oct 13, 2013
    Location:
    Surprise , Arizona !
    I have a rigid on my sand car and half stopped working . They solder each board to the next maybe it is where the power wire enters the first board. It was pretty simple to work on. If you're handy maybe just peek inside. A lot of Allen screws but pretty simple. Jmho . Tim
     
  7. seigemeister11

    seigemeister11 Member

    Posts:
    38
    Likes Received:
    18
    Joined:
    Mar 22, 2014
    Location:
    San Jose, CA
    [​IMG] check your fuse in the hot lead...my vision x quit working and turned out the fuse blew in there. It was only a 15amp when I needed a 25amp fuse.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
  8. ironside

    ironside FRF Addict

    Posts:
    1,185
    Likes Received:
    780
    Joined:
    Nov 9, 2011
    Location:
    All over
    Mines tied into one of the upfitter switches and that fuse is good
     
  9. lexmotorsports goodguy

    lexmotorsports goodguy Supporting Vendor Supporting Vendor

    Posts:
    373
    Likes Received:
    288
    Joined:
    Sep 26, 2012
    contact Rigid, give them a chance to offer some troubleshooting suggestions, or warranty options
     
  10. ironside

    ironside FRF Addict

    Posts:
    1,185
    Likes Received:
    780
    Joined:
    Nov 9, 2011
    Location:
    All over
    I'm gonna do that I've been up working in the oilfield so decided to wait til I had time off to call and get it taken care of
     

Share This Page