Help Support Ford Raptor Forum by donating:


Morimoto Announces NEW 2nd Gen XB Headlights for Gen2 Raptors

Discussion in 'Ford Raptor Lighting Forum [GEN 2]' started by 4x4TruckLEDs.com, Sep 23, 2020.

  1. Ducc

    Ducc Full Access Member

    Posts:
    77
    Likes Received:
    57
    Joined:
    Mar 5, 2020
    Location:
    Arizona
    I did, used yours for reference. Mine is 2020 as well.
     
  2. WoahItsRob

    WoahItsRob Full Access Member

    Posts:
    161
    Likes Received:
    107
    Joined:
    Sep 16, 2020
    Location:
    Virginia
    Harness is hooked up to the blue wire in the headlights? Followed the 4x4truckleds YouTube instructional video for removing the 2 or 3 black drivers?

    Sent from my SM-N986U using Tapatalk
     
  3. Ducc

    Ducc Full Access Member

    Posts:
    77
    Likes Received:
    57
    Joined:
    Mar 5, 2020
    Location:
    Arizona
    Yessir. Removed all of the halogen resistor packs and even attached the yellow shrink one that shipped separately. After connecting everything I only had two plugs left and only the blue one mated up with the DRL harness. Maybe a faulty connection with the micro fuse tap but I highly doubt it.
     
  4. WoahItsRob

    WoahItsRob Full Access Member

    Posts:
    161
    Likes Received:
    107
    Joined:
    Sep 16, 2020
    Location:
    Virginia
    Yeah that's weird.. have you checked the fuses to see if they are good still? Could of accidentally overpowered it during install and testing? It's the only other thing I could think of as the issue

    Sent from my SM-N986U using Tapatalk
     
  5. Ducc

    Ducc Full Access Member

    Posts:
    77
    Likes Received:
    57
    Joined:
    Mar 5, 2020
    Location:
    Arizona
    Appreciate your help troubleshooting.

    Question...

    Did you receive the incorrect, mini fuse tap initially and then crimp on the proper fitting micro tap? Or did you receive the correct one from the get go?
     
  6. WoahItsRob

    WoahItsRob Full Access Member

    Posts:
    161
    Likes Received:
    107
    Joined:
    Sep 16, 2020
    Location:
    Virginia
    I received the wrong one, and they sent me a new one in the mail that I'm still waiting on. I didn't feel like waiting so I bought a new one at advance auto and crimped it on.
    I'll be using the fuse tap they have shipping for my light bar backlighting

    Sent from my SM-N986U using Tapatalk
     
  7. Ducc

    Ducc Full Access Member

    Posts:
    77
    Likes Received:
    57
    Joined:
    Mar 5, 2020
    Location:
    Arizona
    OK, same thing I did. Well there goes that theory. Hell we even connected the wires directly and covered in electrical tape to remove the crimp from the equation. Oh well, Bugatti would be cool but I'm just happy I don't have anything really off or hyperflash. Now I just need to adjust the angle. Out of the box they were low but I over corrected and they're waaay too high
     
  8. WoahItsRob

    WoahItsRob Full Access Member

    Posts:
    161
    Likes Received:
    107
    Joined:
    Sep 16, 2020
    Location:
    Virginia
    Yeah man, that sucks it doesn't work. DM the company you got it from and they can troubleshoot better or send you something new

    Sent from my SM-N986U using Tapatalk
     
  9. 4x4TruckLEDs.com

    4x4TruckLEDs.com Supporting Vendor Supporting Vendor

    Posts:
    2,052
    Likes Received:
    907
    Joined:
    Jul 18, 2017
    Stand by... update video coming soon to help you guys out
     
  10. 4x4TruckLEDs.com

    4x4TruckLEDs.com Supporting Vendor Supporting Vendor

    Posts:
    2,052
    Likes Received:
    907
    Joined:
    Jul 18, 2017
    Here ya go, this might help explain the harness a bit more. Updated video:



    And yes, I already fixed the broken clip (don't do that one handed lol). Just replaced the entire clip with one from a used set we had laying around for testing purposes.
     
    Last edited: Jan 14, 2021 at 10:41 AM
    TheTeej likes this.

Share This Page