Help Support Ford Raptor Forum by donating:


  1. FastEddie

    FastEddie Full Access Member

    Posts:
    851
    Likes Received:
    270
    Joined:
    Apr 27, 2014
    leave it as is. no reason to put it back.
     
  2. REMIX

    REMIX Full Access Member

    Posts:
    213
    Likes Received:
    118
    Joined:
    Dec 1, 2019
    Location:
    Sarasota & Jacksonville, FL
    2nd one works great!
     
  3. hedonist222

    hedonist222 Full Access Member

    Age:
    37
    Posts:
    328
    Likes Received:
    107
    Joined:
    Apr 10, 2019
    Location:
    Dubai, Abu Dhabi, UAE
    I got this one when it was $80.

    https://www.amazon.com/gp/product/B07JFRFJG6/?tag=fordraptorforum-20

    While a wired connection will always be more secure than a wireless one, I like that I can connect to the car sensors and see real time info like mass airflow temp, real time fuel usage, speed, temperature, speed, boost and so on.

    I also recently used it to look up a CEL code and clear it.

    Its always worked without any hiccups.
     
  4. txgunsntrucks

    txgunsntrucks Full Access Member

    Posts:
    85
    Likes Received:
    22
    Joined:
    Jan 18, 2020
    Location:
    texas
    no idea what driver to use since it does not say what version of windows crossover is
     
  5. txgunsntrucks

    txgunsntrucks Full Access Member

    Posts:
    85
    Likes Received:
    22
    Joined:
    Jan 18, 2020
    Location:
    texas
    works great


    HOW
     
  6. txgunsntrucks

    txgunsntrucks Full Access Member

    Posts:
    85
    Likes Received:
    22
    Joined:
    Jan 18, 2020
    Location:
    texas
    no elm connection over and over
     
  7. txgunsntrucks

    txgunsntrucks Full Access Member

    Posts:
    85
    Likes Received:
    22
    Joined:
    Jan 18, 2020
    Location:
    texas
    this thing sucks ass. obviously trying to use it through crossover is a bad idea
     
  8. Troutrad

    Troutrad Full Access Member

    Posts:
    288
    Likes Received:
    137
    Joined:
    Jan 24, 2020
    Location:
    Kalispell, MT
    Can I use this device with my iPad or iPhone? I don’t have a Laptop.
     
  9. Troutrad

    Troutrad Full Access Member

    Posts:
    288
    Likes Received:
    137
    Joined:
    Jan 24, 2020
    Location:
    Kalispell, MT
    Anyone?
     
  10. hedonist222

    hedonist222 Full Access Member

    Age:
    37
    Posts:
    328
    Likes Received:
    107
    Joined:
    Apr 10, 2019
    Location:
    Dubai, Abu Dhabi, UAE
    I apologize. I somehow overlooked that post.

    Unfortunately you'll need a Windows laptop to run Forscan.
    You can run forscan on the windows piggyback software that runs on Apple laptops.
     
    Troutrad likes this.

Share This Page